Όσα δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια για τις διαφωνίες με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο και την αφίσα με τη Σαμπρίνα, που την.. έκρυβε

Στους δημοσιογράφους μίλησε η Κωνσταντίνα και αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη «αφίσα» για το σχήμα με τη Σαμπρίνα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχώρησε εκνευρισμένη από τη συνέντευξη Τύπου, που θα έδινε μαζί με τη συνάδελφό της. Όπως ανέφερε η εκπομπή Happy Day, ο λόγος ήταν η αφίσα του σχήματος, η οποία έδινε περισσότερο… χώρο στη Σαμπρίνα!

«Η αφίσα του σχήματος ήταν καθαρά θέμα αισθητικής και μόνο. Αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι θέμα αισθητικής. Δεν το ενέκρινα, αλλά για κάποιο λόγο, επειδή είχαμε και άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και εγώ την είδα τελευταία στιγμή. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα, τα οποία εγώ δεν ήθελα και προφανώς, υπήρχε αντίρρηση», δήλωσε η Κωνσταντίνα στις κάμερες των δημοσιογράφων.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Open Weekend και η Κωνσταντίνα εξήγησε πως αυτό δεν ξεκίνησε την ημέρα της συνέντευξης Τύπο, αλλά οι διαφωνίες προϋπήρχαν.

Κωνσταντίνα: "Να βάλουμε νερό στο κρασί μας αλλά να μην είναι εις βάρος μας"

«Συζητούσαμε με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, αλλά κάπου υπήρχε διαφωνία μεταξύ μας. Ναι, να βάλουμε νερό στο κρασί μας, που λένε, αλλά όχι να είναι εις βάρος μας και εις βάρος του ονόματος, που έχω χτίσει τόσα χρόνια. Αυτό που έγινε, συμβαίνει εδώ και δέκα μέρες, δεν είναι κάτι καινούριο. Ο κόσμος δεν ξέρει ποιες ήταν οι διαφωνίες μας, η Σαμπρίνα ούτε καν ήξερε τι συνέβη. Δεν ήξερε τι γινόταν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsone.gr