Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που πάντα εντυπωσιάζει με το ταλέντο της, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε να διατηρήσει το σώμα της σε φόρμα την περίοδο της καραντίνας, με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

«Τώρα μέσα στην καραντίνα έκανα κάποια γυμναστική, και λίγο πιλάτες. Αλλά “έκατσε” και το μυαλό και το σώμα με την καραντίνα και υπήρξε μια σαπίλα. Είπα δε γίνεται, πρέπει να ενεργοποιηθώ. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα ότι όταν ρουφιέμαι είμαι καλή», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ γελώντας.

«Με έκραξαν κάποιοι φίλοι μου που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα. Τους εξήγησα ότι ο καθένας έχει μέσα του μια εικόνα για τον εαυτό του. Είχα ξεφύγει. Δεν ήταν ο σκοπός να μην τρώω τίποτα. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με το σώμα του. Έχω μια σχέση με το χρόνο αγάπης και μίσους. Σήμερα ανέβηκα στην ταράτσα και ξεκίνησα γιόγκα με τη γειτόνισσα. Αν περιμένεις να ανοίξουν τα γυμναστήρια για να αρχίσεις να τρέχεις, δε θα έχεις πια ανάσα», συνέχισε η ίδια.

Σχολιάζοντας τέλος μία από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε στα social media, δείχνοντας το σώμα που έχτισε κατά τη διάρκεια της  καραντίνας η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε ότι «Στη φωτογραφία που ανέβασα, ήταν πολλοί που έγραψαν αρνητικά σχόλια, αλλά ας μην το παρακάνουν γιατί θα πέσει μπλοκ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!»:

Πηγή: newsone.gr