Στιγμές από το παρελθόν και την παιδική του ηλικία μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο γιος της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και αναφέρθηκε σε κάποιες αναμνήσεις που θυμάται από τα οικογενειακά Χριστούγεννα με τους γονείς του.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε: «Εγώ επειδή είμαι παιδί ηθοποιών τα Χριστούγεννα μου και η Πρωτοχρονιά ήταν δεδομένα πράγματα, οι γονείς μου δουλεύαν σε όλες τις γιορτές. Τις υπόλοιπες γιορτινές ημέρες γινόταν χαμός στο σπίτι, κάθε βράδυ είχαμε κόσμο» και συνέχισε«Αυτό που θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση τότε, ήταν ένα ρεβεγιόν δεν το είχαμε κάνει σπίτι γιατί είχαν αναλάβει να παρουσιάσουν εκπομπή στην ΕΡΤ1. Με είχαν πάρει και έμενα μαζί. Μετά με είχαν πάει σε ένα μεγάλο μαγαζί με παιχνίδια και είχα μείνει. Πήρα ένα παιχνίδι που το κράτησα για χρόνια».

Μάλιστα αποκάλυψε και αν μαγείρευε η μητέρα του στο σπίτι. «Η μητέρα μου μαγείρευε πολύ καλά γιατί είχε και καλή δασκάλα την γιαγιά μου. Το αγαπημένο μου ήταν μια ρυζοσαλάτα που έφτιαχνε. Έκανε πολύ ωραίες πίτες τα πάντα. Τα Χριστούγεννα ήταν πιο πιεσμένη».

Πηγή: newsone.gr