Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, σχετικά με τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας.

Μιλώντας στo «Πρωινό» σχετικά με τις σεξιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών, ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός είπε μεταξύ άλλων πως «έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι».

«Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως» συμπλήρωσε, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί…

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Τζούμας προκαλεί με δηλώσεις του.

Το 2015 είχαν προκληθεί αρκετές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, λόγω μίας ατάκας που χρησιμοποιούσε συχνά ο γνωστός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός του «Εν Λευκώ».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας κατά τη διάρκεια των εκπομπών του χρησιμοποιούσε τη φράση «τα παιδιά τα χτυπάς και κλαίνε, τα πηδάς και το λένε».

«Έκανα μαύρο χιούμορ» λέει τώρα

Σε «μαύρο χιούμορ» που έκανε απέδωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας τις δηλώσεις του αυτές, προσπαθώντας να… ανασκευάσει.

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…» υποστήριξε.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…» πρόσθεσε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας.

in.gr

Πηγή: newsone.gr