Η Κοραλία Καράντη και η Τασούλα Επτακοίλη βρήκαν το δικό τους κοινό «Σημείο Συνάντησης» σε μία συζήτηση γεμάτη αφηγήσεις ιστοριών.

Η ταλαντούχα ηθοποιός με την διαχρονική γοητεία μίλησε για το χρόνο που περνάει και πόσο εξοικειωμένη είναι με αυτό, την σχέση της με τους άντρες σήμερα αλλά και τι πιστεύει ότι χρειάζεται για να λειτουργήσει μία σχέση.

Η ίδια μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πώς περνούσαν οι μέρες με την ασθένεια της μητέρας της, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ έτσι κι αλλιώς. Μου αρέσει το σπίτι και μένω μέσα και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση. Είχα πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, να κάνω απολογισμούς.

Έχασα πρόσφατα και τη μητέρα μου, η ασθένεια της με απορρόφησε πολύ από το πρώτο κομμάτι της καραντίνας, γιατί κυρίως είχαν την αγωνία να τη συναντώ και να της συμπαραστέκομαι, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι.

Μετά μετακόμισα, οπότε αναλώθηκα σε τέτοια πράγματα», είπε η Κοραλία Καράντη και συνέχισε:

«Είμαι σε ηλικία των απολογισμών. Όταν είσαι στην ηλικία τη δική μου, με 40 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, σε μια ηλικία που οι γυναίκες μπαίνουν λίγο στην άκρη στο ερωτικό κομμάτι… Είναι σαν να αποσύρονται».

Η Κοραλία Καράντη είναι μια γοητευτική γυναίκα, ωστόσο όπως δήλωσε η ομορφιά της έγινε βαρίδι για εκείνη.

«Υπάρχει προκατάληψη, πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος. Να αποδείξεις ότι έχεις μυαλό και ικανότητες. Ένας άσχημος άνθρωπος πείθει ότι κάτι τρέχει μαζί του.

Όταν είσαι όμορφος κάνει τους άλλους καχύποπτους, ότι μπορεί μέσα να είναι ακατοίκητο. Εγώ έφτασα στο άλλο άκρο να μην με νοιάζει. Να πάρω κάποια κιλά, όπως και πήρα. Έπαιζα με αυτά δεν είχα πρόβλημα. Μέσα μου θεωρούσα ότι είναι ένας τρόπος να πας κόντρα στην εποχή του φαίνεσθαι».

Η καλή προαίρεση είναι το χαρακτηριστικό που την τραβάει.

«Δεν το καταλαβαίνεις αλλά το διαισθάνεσαι. Και η ευγένεια επίσης. Δεν μπορώ τους κακούς ανθρώπους, δεν το αντέχω πια».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Πλάνα Με Ουρά», Τασούλα Επτακοίλη, μίλησε για το ταλέντο της στις αφηγήσεις ιστοριών, για τα παιδικά της χρόνια στην Σάμο, τον ρόλο που μπορεί να διεκδικήσει μία γυναίκα στον απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας, το αγαπημένο της ρεπορτάζ, τους τοξικούς ανθρώπους και πως τους αντιμετωπίζει στην ζωή της και φυσικά μοιράζεται τα όνειρα της για το μέλλον.

«Με τα χρόνια προσπαθώ να μένω μακριά από αυτούς τους ανθρώπους. Φτάνει να καταλάβω ότι είναι τοξικοί, γιατί κάποιοι καμουφλάρονται καλά. Εμένα σε έναν άνθρωπο με τραβάει η αλήθεια του. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και σπάνια πέφτω έξω», είπε η Τασούλα Επτακοίλη.

Πηγή: newsone.gr