Κώστας Δόξας: Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν νικητής στην πρεμιέρα του YFSF Αll Star. Ο ίδιος υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δέσποινα Βανδή. Τίποτα εκείνη τη μέρα, δεν προμήνυε αυτό που θα γίνονταν στη συνέχεια. Ο Έλληνας τραγουδιστής, με ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από το δημοφιλές show του «ANT1». O Κώστας Δόξας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του είπε μεταξύ άλλων, ότι αποχωρεί από το Y.F.S.F. Ο λόγος σύμφωνα με τον ίδιο ήταν για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Κ. Δόξας: Η θαυμάστρια Μαρία

“Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας”, έγραφε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Η Μαρία, υπήρξε θαυμάστρια του Κώστα Δόξα. Έτσι γνωρίστηκαν, όπως είχε πει το 2018 ο Κώστας Δόξας: “Η Μαρία ήρθε και με γνώρισε στο καμαρίνι μου και η πρώτη φράση που μου είπε ήταν: Γεια σου, ήρθα να γίνουμε φίλοι. Πιστεύεις δηλαδή ότι σε διάλεξε; Ξεκάθαρα με διάλεξε.

Η αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF.

Κ. Δόξας: Ο γάμος με τη Μαρία

“Η Μαρία είναι δυναμική, δυνατή γυναίκα. Κάνει πολλά πράγματα στο σπίτι, ακόμα και μαστορέματα”, είχε πει μεταξύ άλλων ο Κώστας Δόξας για την πρώην σύζυγό του. Σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό τους λίγο καιρό μετά τον πολιτικό τους γάμο ο Κώστα Δόξας είχε πει: “Την στιγμή που βγήκε αυτό το δημοσίευμα, είχα να δω την Μαρία και την μπέμπα περίπου 38 ήμερες. Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου είχα κάνει 36 live. Οπότε βρέθηκε κάποιος εκεί για να πει ό,τι ήθελε να πει. Με πειράζει ,αλλά επειδή έχω συνηθίσει δεν θέλω να απαντώ”…

Ο Κώστας και η Μαρία παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2017 λίγο καιρό πριν έρθει στη ζωή η κόρη τους Σοφία. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου και μαζί τους ήταν μόνο τ’ αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF.
Η αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF.

Κ. Δόξας: Ο ερχομός της κόρης του

Λίγο καιρό αργότερα ήρθε στη ζωή η κόρη τους Σοφία. Τα δημοσιεύματα όμως περί χωρισμού του ζευγαριού συνεχίζονταν. Τον Οκτώβριο του 2017 υπήρξαν ξανά δημοσιεύματα που μιλούσαν για χωρισμό και οι πληροφορίες έκαναν λόγο για μια κρίση στο γάμο τους λόγω του φόρτου εργασίας του τραγουδιστή που τον κράταγε πολλές ώρες μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του. Η τότε σύζυγός του Μαρία έχει μετακομίσει μαζί με την κόρη τους στη Θεσσαλονίκη, ώστε να έχει βοήθεια από τους δικούς τους.

Η αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF.

Τα δημοσιεύματα σταμάτησαν… μέχρι που ήρθαν οι καταγγελίες και τα δικαστήρια όπως αναφέρει ο Κώστας Δόξας στην ανακοίνωσή του : “Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr