Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης και η όμορφη δασκάλα Ιωάννα Καταραχιά επέλεξαν τη γενέτειρα του διεθνούς άσου για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να βαφτίσουν τον μονάκριβο γιο τους.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Eπιστρέφει σύντομα στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση και ετοιμάζεται όχι μόνο να… χορέψει τους αντιπάλους του μέσα στα γήπεδα, αλλά και να χορέψει ο ίδιος τον χορό του Ησαΐα. Ο Κώστας Φορτούνης, έχοντας διαγράψει μια σπουδαία καριέρα τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο και στην ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας, βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι εκτός γηπέδων λόγω ρήξης χιαστού. Στην προσωπική του ζωή, ωστόσο, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συντρόφου του, Ιωάννας Καταραχιά, με την οποία στις 8 Ιουλίου κράτησαν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Πέρασαν τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο τους στο σπίτι τους στον Άλιμο και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Τόσο γιατί τους χάρισαν τις πρώτες χριστουγεννιάτικες οικογενειακές αναμνήσεις, όσο και γιατί η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή προχωρά με ταχείς ρυθμούς και σύντομα θα βρεθεί εντός γηπέδων. Το ζευγάρι ταξίδεψε στις γιορτές στην ιδιαίτερη πατρίδα του Κώστα Φορτούνη, την Καλαμπάκα, όπου οι γονείς του είχαν την ευκαιρία να δουν το εγγόνι τους. Παράλληλα, ξεκίνησαν και τις προετοιμασίες για το διπλό μυστήριο που προγραμματίζουν για το ερχόμενο καλοκαίρι. «Υπήρξε μια σκέψη να επιλεγεί ο Μάιος για τον γάμο, αλλά, επειδή ο Ολυμπιακός μπορεί να δίνει αγώνες Κυπέλλου, αποφάσισαν να διαλέξουν ημερομηνία από τον Ιούνιο και μετά», αποκαλύπτει στη Realife φίλος της οικογένειας.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr