Αρχική LIFESTYLE Κώστας Κόκλας: Δεν είμαι σε ηλικία που λέω «έρωτα, χτύπα με» –...

Κώστας Κόκλας: Δεν είμαι σε ηλικία που λέω «έρωτα, χτύπα με» – Τι είπε για την Κάτια Δανδουλάκη

141
0

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τον έρωτα και τις σχέσεις αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αμοιβές των ηθοποιών.

Ογνωστός πρωταγωνιστής, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό μας», απαντώντας στην ερώτηση αν οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται με ρόλους και εμπειρία και όχι με χρήματα, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα. Αυστηρά με χρήματα… Μην ακούω υπερβολές, στην Ελλάδα είμαστε, οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις. Δεν υπάρχουν αυτά. Ήταν η Λάμψη, αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη, τα έδωσε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί, δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν έγραφε ΑΝΤ1 απέξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα. Ή κάποιοι άλλοι συνάδελφοι που είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρήματα τα επένδυσαν στο θέατρο».

Ο γνωστός πρωταγωνιστής, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Πρωινό μας”, απαντώντας στην ερώτηση αν οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται με ρόλους και εμπειρία και όχι με χρήματα, σχολίασε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα. Αυστηρά με χρήματα… Μην ακούω υπερβολές, στην Ελλάδα είμαστε, οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις. Δεν υπάρχουν αυτά. Ήταν η Λάμψη, αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη, τα έδωσε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί, δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν έγραφε ΑΝΤ1 απέξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκαΉ κάποιοι άλλοι συνάδελφοι που είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρήματα τα επένδυσαν στο θέατρο“.

Για το αν είναι ανοικτός στον έρωτα, σημείωσε: “Ένας έρωτας δεν προειδοποιεί. Έρχεται, στέκεται στη σκεπή απέναντι και χτυπά με τα βέλη. Δεν είμαι σε ηλικία και σε φάση που να γυρνάω και να λέω “έρωτα, χτύπα με”. Έχω κάνει δύο γάμους, έχω κάνει πάρα πολλές σχέσεις. Παίρνω αγάπη από την οικογένειά μου, από τον γιο μου, δίνω… Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται και ένα κομμάτι της ζωής σου που θα πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρεια να της τα δώσεις. Η δουλειά μου, ειδικά αυτά τα χρόνια, μού απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση“.

instyle.gr

Πηγή: newsone.gr