Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να θυμηθεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τον Κώστα Βουτσά και τον μικρό Φοίβο, από το 2017.

Η Αλίκη Κατσαβού πολύ συχνά ανεβάζει στο προφίλ της φωτογραφίες και βίντεο με τον Κώστα Βουτσά, ενώ φαίνεται πως και ο μικρός Φοίβος θυμάται με τον πιο γλυκό τρόπο τον αγαπημένο του μπαμπά.

Δείτε την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού:

«#throwback όταν όλα ήταν αλλιώς #2017» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αλίκη Κατσαβού.

«Μέχρι να γνωρίσω τον Βουτσά κανείς δεν ήθελε να με κάνει μαμά»

Μάλιστα, προ ημερών η Αλίκη Κατσαβού είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά – δες» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κώστα Βουτσά και στη μεγάλη επιθυμία της να αποκτήσει ένα δικό της παιδί, η οποία έγινε πραγματικότητα όταν μπήκε στη ζωή της ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η Αλίκη Κατσαβού εξήγησε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικό της παιδί, ωστόσο τα πάντα άλλαξαν όταν γνωρίστηκε με τον Κώστα Βουτσά.

Πλέον, η Αλίκη Κατσαβού έχει γίνει μία εξαιρετική μαμά και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τον γιο της, τον μικρό Φοίβο.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά. Δεν διάλεγα όμως σωστούς συντρόφους γιατί κανένας μέχρι τότε δεν ήθελε να με κάνει μητέρα. Το ένα πράγμα έφερνε το άλλο και εγώ έμενα χωρίς παιδί.

Όταν συνάντησα τον Κώστα είχα σχεδόν διώξει την ιδέα και εκείνος το κατάλαβε. Χρειάστηκε βέβαια η συνδρομή της επιστήμης, είχα προβλήματα, ήμουν μεγάλη και τελικά το ένα πράγμα έφερε το άλλο» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

in.gr

Πηγή: newsone.gr