Αρχική LIFESTYLE Κωστέτσος για την επίθεση στο Σύνταγμα: «Μαχαίρωσαν τον φίλο μου» -Βίντεο

Κωστέτσος για την επίθεση στο Σύνταγμα: «Μαχαίρωσαν τον φίλο μου» -Βίντεο

49
0

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο γνωστός σχεδιαστής, Βασίλειος Κωστέτσος, όταν άγνωστοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης.

Οίδιος μίλησε στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας ακόμη σοκαρισμένος. «Με το που πάω να κατέβω τα σκαλιά του Συντάγματος, νιώθω κάποιον που με πιάνει από τον ώμο, πρέπει να ήταν γύρω στα 16-17, έναν ξένο που μου λέει έλα bro τι κάνεις κάτσε λίγο».

Μόλις κατάλαβε τι γίνεται, ο σχεδιαστής άρχισε να κατεβαίνει γρήγορα τις σκάλες. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα αναζήτησε τον φίλο του.

«Βλέπω ξαφνικά το μπουλούκι να μαζεύεται, ένα μπουκάλι να μου έρχεται στο κεφάλι και από το μπουκάλι έχασα την ισορροπία μου, φεύγω πέφτω πάνω στο πλατύσκαλο με τα μούτρα. Ακούω ουρλιαχτά από πάνω, να φωνάζουν την αστυνομία. Και ξαφνικά βλέπω μία βόμβα, τον φίλο μου, ο οποίος είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου».

Ο κ. Κωστέτσος περιέγραψε την ομάδα των αγνώστων ως εξαγριωμένους και μόλις κατάφερε να φτάσει στο σιντριβάνι της πλατείας αναρωτήθηκε εάν ο φίλος του ήταν καλά μετά το χτύπημα.

«Του λέω του φίλου μου χτύπησες; Όχι μου λέει τίποτα. Κάνει έτσι το χέρι του και έχει ανοίξει όλο του το πρόσωπο. Τώρα ήταν με σιδηρογροθιά, ήταν με στιλέτο;», είπε.

Αφού διαπίστωσαν ότι τα τραύματα ήταν βαριά, κατευθύνθηκαν αμέσως στο στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ο σχεδιαστής πιστεύει πως η επίθεση είχε στόχο την κλοπή. Με βάση τις περιγραφές των θυμάτων οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Πηγή: newsone.gr