Με επίθεση – αστραπή το βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου, ομάδα Κούρδων μαχητών επιτέθηκε σε φυλάκιο του τουρκικού στρατού στην περιοχή του Αφρίν με αποτέλεσμα να εξοντώσει τους Τούρκους στρατιώτες που βρισκόντουσαν εκεί.

Στα χέρια των μαχητών έπεσε το σύνολο του οπλισμού που έφεραν οι Τούρκοι. Πολεμικά τυφέκια, ασύρματοι, κιάλια νυκτός και λοιπά. Τουλάχιστον τρεις στρατιώτες εκτελέστηκαν, ενώ κάποιοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το φυλάκιο.

Οι δυνάμεις των Κούρδων μαχητών προβαίνουν σε συνεχή χτυπήματα κατά των Τούρκων και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό τους, επιτυγχάνοντας βαρύτατα πλήγματα. Γκρεμίζοντας έτσι τον μύθο της ισχυρής Τουρκίας, που όποτε τολμά να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με στρατιωτικές δυνάμεις, συνθλίβεται. Γι’ αυτό όπως έχουμε αποκαλύψει, χρησιμοποιεί Drones ή ισλαμιστές τρομοκράτες στις πολεμικές συρράξεις.

Πάντως η πολεμική βιομηχανία της Τουρκίας έχει προχωρήσει. Τα πολεμικά τυφέκια που έπεσαν στα χέρια των Κούρδων μαχητών, είναι κατασκευασμένα στην Τουρκία.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr