Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Kρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη...

«Kρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη» – Τι αποκάλυψε ο σύντροφος της άτυχης Ιφιγένειας

103
0

Για τις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη αλλά και την τύχη της 23χρονης Ιφιγένειας Μίτσκα αμέσως μετά τη φονική σύγκρουση των αμαξοστοιχιών μίλησε ο νεαρός σύντροφός της.

Μιλώντας στο Star ανέφερε ότι εκείνος και η άτυχη 23χρονη βρίσκονταν στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας Intercity 62 και επέστρεφαν από την Αθήνα, όπου είχαν βρεθεί για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

«Κρεμόταν από το παράθυρο»

«Από τη σύγκρουση έσπασαν τα τζάμια από παράθυρα. Η Ιφιγένεια κρεμόταν από το παράθυρο κι εγώ την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη. Φώναζα βοήθεια, κάποια στιγμή με βοήθησε ένα άλλο παιδί, την κατεβάσαμε και τη μεταφέραμε στο πρώτο σημείο, από όπου έβγαινε ο κόσμος», ανέφερε αρχικά.

«Τη βάλαμε στα καθίσματα, γιατί ήταν σοβαρά και δεν ήθελα να της κάνω κακό, και βγήκα έξω να φωνάξω τους πυροσβέστες. Προσπάθησα να ξαναμπώ, όμως δεν με άφησαν και με πήγαν στο ασθενοφόρο. Από τότε έχασα τα ίχνη της. Ρωτούσα και δεν μου απαντούσε κανείς» είπε ο νεαρός, ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα από τις λαμαρίνες που έκαιγαν.

Όπως αναφέρει εκείνος, η Ιφιγένεια δεν είχε τις αισθήσεις της και δεν ήξερε πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή της. Οι πυροσβέστες τον διαβεβαίωσαν ότι θα αναλάμβαναν εκείνοι να τη βγάλουν, όμως δεν τον άφησαν να μείνει στο σημείο για να δει αν όντως την έβγαλαν από το τρένο.

real.gr

Πηγή: newsone.gr