Αρχική LIFESTYLE Κρις Έβανς: Εχω βιώσει την απόρριψη 10:25

Κρις Έβανς: Εχω βιώσει την απόρριψη 10:25

70
0

Ναι, ακόμη και ο Κρις Έβανς (Chris Evans) βίωσε την απόρριψη.

Ερωτηθείς αν έχει βιώσει ποτέ το «ghosting», ο ηθοποιός ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής. «Νιώθω ότι έχω βιώσει κάτι πολύ χειρότερο», είπε. «Πιστεύω ότι θα προτιμούσα να βίωνα το “ghosting” γιατί μπορείς να φτιάξεις όποια ιστορία θέλεις. Εγώ αντιμετώπισα την σταδιακή αραίωση των απαντήσεων σε μηνύματα και απλά ξέρεις ότι το άτομο σε κάνει στην άκρη».

Πώς τα κατάφερε λοιπόν; «Λες στον εαυτό σου μια ιστορία, ό,τι πρέπει να κάνεις για να τα βγάλεις πέρα», είπε.στο νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People.

Όσο για το τι εκτιμά σε μια σχέση: «Ευαλωτότητα και ταπεινότητα», είπε στο People. «Δεν μου αρέσει να μαλώνω, δεν μου αρέσει να υψώνω τη φωνή μου ή οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης. Νομίζω ότι οι δηλώσεις αγάπης είναι υπέροχες, αγαπώ την αγάπη… Μου αρέσει να είμαι συναισθηματικός, κλαίω πολύ εύκολα. Μ’ ένα καλό τραγούδι, ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα, ναι, τα συναισθήματά μου φουντώνουν», πρόσθεσε.

Πιστεύει επίσης ότι είναι «πολύ καλύτερος» σύντροφος τώρα από ό,τι όταν ήταν νεότερος. «Ξοδεύεις πολύ χρόνο μαθαίνοντας τι είναι χρήσιμο και τι όχι. Όλοι έχουμε μοτίβα, σταθερές ή αποσκευές που επαναλαμβάνονται, έτσι κατάφερα πραγματικά να προσδιορίσω πού χρειάζομαι βελτίωση και τι πρέπει να κάνω».

«Βλέπω επίσης πραγματικά την αξία και τη δύναμη πίσω από το να λες “συγγνώμη”», συνέχισε. «Αν είσαι σε θέση σε αυτές τις ευάλωτες στιγμές να παραμείνεις ήρεμος και να ακούς, νομίζω ότι αυτό ανοίγει μια πόρτα με πολύ υγιή τρόπο».

Και παρόλο που είπε ότι το να έχει σύζυγο και οικογένεια είναι «απολύτως κάτι που θέλω», ήταν απρόθυμος να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. «Μερικά πράγματα θέλεις να τα κρατήσεις μόνο για σένα ή μόνο για την οικογένειά σου και τους φίλους σου».

real.gr

Πηγή: newsone.gr