
Η υπόθεση για την ώρα βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης με τις πληροφορίες να λένε ότι ο 55χρονος δεν έχει για την ώρα συλληφθεί.
Μία υπόθεση που σοκάρει καλείται να διερευνήσουν οι αστυνομικές αρχές του Λασιθίου έπειτα από την καταγγελία που έκανε το πρωί της Τρίτης (6/9) μία 17χρονη κοπέλα μαζί με τους γονείς της.
Σύμφωνα με το ekriti.gr η 17χρονη, κατήγγειλε όταν τα τέλη Ιουνίου (φέτος) ένας 55χρονος άνδρας την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και αφού την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία τη βίασε.
Το νεαρό κορίτσι πέρασε το πρωί την πόρτα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, οι αστυνομικοί της οποίας, ύστερα από έρευνες και πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια τους, εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι και το έπεισαν να μιλήσει.
Η υπόθεση για την ώρα βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης με τις πληροφορίες να λένε ότι ο 55χρονος δεν έχει για την ώρα συλληφθεί ωστόσο οι έρευνες που είναι σε πλήρη εξέλιξη θα δρομολογήσουν και τις εξελίξεις.
Πηγή: newsone.gr