Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Κρήτη: Διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ ο 56χρονος εργαζόμενος καθαριότητας

Κρήτη: Διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ ο 56χρονος εργαζόμενος καθαριότητας

63
0

Έπεσε από το απορριμματοφόρο ενώ βρίσκονταν εν κινήσει.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 56χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε θύμα ενός φοβερού ατυχήματος, νωρίς σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 56χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ενώ νωρίτερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κρανιεκτομής καθώς και αφαίρεσης αιματώματος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί της Παρασκευής (9/12) ο 56χρονος εργαζόμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου την ώρα που βρισκόταν στην πίσω πλευρά του απορριμματοφόρου, γλίστρησε από το παταράκι και έπεσε στο οδόστρωμα.

Το απορριμματοφόρο εκείνη την ώρα βρίσκονταν εν κινήσει στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Κνωσό με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους συναδέλφους του να ενημερώνουν τις Αρχές ενώ τα τα επόμενα 24ωρα να κρίνονται ως ιδιαίτερα κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

real.gr

Πηγή: newsone.gr