Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 24χρονος, ο οποίος βρέθηκε τα ξημερώματα πεσμένος στο δρόμο, δίπλα στη μηχανή του, στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Το περίεργο είναι ότι η μηχανή του νεαρού ήταν όρθια ενώ εκείνος βρισκόταν δίπλα της αλλά σε κακή κατάσταση, σύμφωνα με το ekriti.gr, που επικαλείται αστυνομική πηγή.

Περαστικός που τον εντόπισε, ενημέρωσε τις Αρχές ενώ το ΕΚΑΒ που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

«Πρόδωσε» το GPS τον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου στη Ρουμανία; – «Οι ευθύνες είναι αλλού»

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα, ο διοικητής του Βενιζέλειου, Κώστας Τερζάκης, ο 24χρονος υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο τροχαίου ατυχήματος καθώς ο 24χρονος, δεν φέρει εμφανή σημάδια τραυματισμού ενώ στο οδόστρωμα δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια που να παραπέμπουν σε τροχαίο.

Αυτό το οποίο, φαίνεται να συνέβη, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι ο 24χρονος να προσπάθησε να ανέβει στη μηχανή του ωστόσο λόγω της σημαντικής ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει, να έπεσε, με συνέπεια να μείνει στο οδόστρωμα.

in.gr

Πηγή: newsone.gr