Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου το ανήλικο κορίτσι που βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου με κομμένες τις φλέβες της σε περιοχή στο Πέραμα Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost, η 14χρονη, υπήκοος Ινδίας, αναμένεται να εξεταστεί σήμερα από παιδοψυχίατρο και ειδικούς γιατρούς στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με τη ζωή της να μην διατρέχει ευτυχώς κάποιο κίνδυνο.

Ωστόσο σημειώνεται ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν το ανήλικο κορίτσι στο απενενοημένο διάβημα.

Σημειώνεται ότι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης περιπολίας τους, εντόπισαν την 14χρονη σε περιοχή του Περάματος να φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον καρπό του αριστερού της χεριού.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν τεράστια προκειμένου να σωθεί η ζωή του μικρού κοριτσιού. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε την ανήλικη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Περάματος όπου σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας της και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έπειτα εσπευσμένα διατάχθηκε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου εξακολουθεί να βρίσκεται νοσηλευόμενη.

Έρευνα αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν την 14χρονη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη διεξάγει η Αστυνομία.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr