Δύο άντρες, ένας που είχε εντοπιστεί και τον Σεπτέμβριο, αλλά και ο αδελφός του βρέθηκαν χθες σε άθλια κατάσταση σε χωράφι στα Χανιά.

Ο ένας άνδρας βρέθηκε χωρίς παντελόνι και εσώρουχα, δίπλα σε δρόμο. Ο δεύτερος πίσω από εκκλησάκι, σε χώρο που χρησιμοποιείται για κτηνοτροφικές εργασίες.

Αμφότεροι δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσουν, με τους κατοίκους να εκφράζουν φόβους για την σωματική ακεραιότητα και ακόμα και τη ζωή των δύο ανδρών.

Φωτό από zarpanews

Σύμφωνα με το zarpanews, η υπόθεση αφορά οικογένεια της περιοχής, μιας ηλικιωμένης μητέρας με τρεις ενήλικες γιους, οι οποίοι όμως αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και φαίνεται ότι η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου.

Έπειτα από το περιστατικό αυτό, τρεις κάτοικοι του χωριού μετέβησαν την Τετάρτη στο ΑΤ Πλατανιά και κατέθεσαν στους αστυνομικούς το αίτημά τους να ασχοληθούν επιτέλους οι αρχές με την κατάσταση αυτή, η οποία είναι γνωστή για χρόνια στην περιοχή.

Φωτό από zarpanews

Μάλιστα οι κάτοικοι αναφέρουν πως είχαν αποστείλει τον Σεπτέμβριο και υπόμνημα στην Εισαγγελία Χανίων, όπου περιέγραφαν την κατάσταση και ζητούν παρέμβαση, εκφράζοντας φόβους για την ακεραιότητα της μητέρας και την υγεία των γιων της, προσθέτοντας ότι δεν είναι δυνατόν άνθρωποι να βρίσκονται σε χαντάκια και χωράφια και ότι πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν οι Αρχές.

Και ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, δήλωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου έκαναν σχετική κοινωνική έρευνα και απέστειλαν στις αρχές Οκτωβρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων τα συμπεράσματα, όπου ζητούν την παρέμβαση της Εισαγγελίας ώστε εκείνη να κρίνει πλέον για τα περαιτέρω.

in.gr

Πηγή: newsone.gr