Σάλο έχει προκαλέσει στον κόσμο των media η Ιωάννα Τούνη με την ανάρτησή της για τους Παξούς.

Εκτός από το «τσουνάμι» αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προκάλεσε η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, το θέμα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή σχολιασμού και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άντεξε και ξέσπασε εναντίον της Ιωάννας Τούνη στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

«Πάμε από το απόλυτο πρότυπο για μένα, και αυτή είναι προσωπική τοποθέτηση, στο απόλυτο μη πρότυπο. Έχουμε ένα άτομο που συσπειρώθηκε όλη η ελληνική κοινωνία να το ανεβάσει και να το αναδείξει δίπλα σε ένα άτομο που τις τελευταίες ώρες έχει πάλι συσπειρωθεί η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον στο διαδίκτυο, για να κάνει ακριβώς το αντίθετο», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Ιωάννα Τούνη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συνέχισε:

«Είδαμε όλη αυτή την κατακραυγή μετά το πολύ ατυχές ποστ σχετικά με το εστιατόριο στους Παξούς που αντί να γυρίσει και να πει μπράβο στο μαγαζί που δεν έβαλε τους ανθρώπους να δουλέψουν με 43 βαθμούς, πήγε μετά να ζητήσει και τα ρέστα η Ιωάννα Τούνη που έκραξε, ειρωνεύοντας κιόλας το νησί ότι οι Παξοί έχουν χρήματα».

Επίσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για την Ιωάννα Τούνη:

«Και αντί να ζητήσει συγγνώμη μετά και να πει “λάθος, βλακεία έγραψα”, όταν είδε την κατακραυγή και τους followers στο Instagram να μειώνονται μετά από συντονισμένη δράση του κόσμου, αντί να ζητήσει συγγνώμη, έσπευσε να κάνει ένα νέο μανιφέστο και να κάνει το θύμα γιατί το θύμα πάντα πουλάει».

«Εγώ περισσότερο λυπάμαι παρά νευριάζω. Αυτοί οι άνθρωποι που βγάζουν άκοπα χρήματα, θα πρέπει να σκέφτονται και τους ανθρώπους που βγάζουν πολύ δύσκολα το μεροκάματο και να μην τους κουνάνε το δάχτυλο», πρόσθεσε στο τέλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

in.gr

Πηγή: newsone.gr