Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα που έχουν περάσει από τις διεθνείς πασαρέλες και παρά την ηλικία της παραμένει κούκλα.

Τα 50 του χρόνια έκλεισε αισίως το super model Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και παραδίδει μαθήματα σε όλες τις γυναίκες. Η πρώην σύζυγος του άσσου του Ολυμπιακού Christian Karembeu από τον οποίο χώρισε το 2012 ύστερα από 14 χρόνια γάμου, εδώ και μερικού μήνες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Σκλεναρίκοβα

Σκλεναρίκοβα

Ούσα παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια με τον Aram Ohanian έχει αφήσει για τα καλά πίσω της τα φώτα, επιλέγοντας να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια στον κόσμο (1,24 cm!), αποδεικνύει πως αγαπά τον εαυτό τη ακριβώς όπως είναι, αρνούμενη να μπει στο παιχνίδι των πλαστικών επεμβάσεων. Όπως προδίδει η εικόνα της σήμερα, η ίδια έχει επιλέξει να αφήσει τον εαυτό της να μεγαλώσει φυσικά, λέγοντας ένα τεράστιο «όχι» στη μόδα της εποχής που θέλει όλες τις γυναίκες πορσελάνινες με τη βοήθεια των ενέσιμων και του νυστεριού.

Σκλεναρίκοβα

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ποζάρει χαμογελαστή με της ρυτίδες στο πρόσωπό της καθιστώντας σαφές πως η ομορφιά είναι διαχρονική! Τι κι αν έχει αλλάξει πολύ; Την προτιμούμε έτσι…

Σκλεναρίκοβα

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr