Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show ήταν η Λένα Παπαληγούρα και μίλησε για τη ζωή της, το θέατρο, το «φλερτ» με την πολιτική και τον μεγαλύτερο φόβο της στη δουλειά.

Μιλώντας, αρχικά, για την πολιτική και την οικογένειά της που είναι άμεσα συνυφασμένη με την πολιτική ζωή της χώρας, η Λένα Παπαληγούρα παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί και η ίδια προτάσεις. «Έχω υπαρξιακή σχέση με τη δουλειά μου. Χαίρομαι που κάνω αυτό που κάνω, που δεν μπορώ να σκεφτεί κάτι άλλο. Είχα πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Οι γονείς μου ήξεραν ότι με ενδιαφέρει η υποκριτική από τότε που πήγαινα στο σχολείο. Ήμουν καλή μαθήτρια, δεν ήταν τυχαία επιλογή το θέατρο. Και στους δυο γονείς αρέσει το θέατρο και αυτό προέκυψε ομαλά σε εμένα. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς ξεκίνησε αυτό. Θυμάμαι ότι πάντα ήθελα να κάνω αυτήν τη δουλειά».

Σχετικά με το αν το επίθετό της έπαιξε ρόλο στις δουλειές της, ανέφερε: «Φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά, γιατί δεν το έκανε. Είχα πολλή διάθεση να αποδείξω, ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Μπορεί ωστόσο κάποιος να είδε το όνομά μου στο βιογραφικό και να με κάλεσε σε μια οντισιόν από περιέργεια, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι από εκεί και πέρα».

in.gr

Πηγή: newsone.gr