Οργίασαν οι φήμες για φερόμενο νέο ειδύλλιο ανάμεσα στον Leonardo DiCaprio και την 23χρονη ηθοποιό Victoria Lamas, όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί, την Τρίτη το βράδυ.

Το ζευγάρι δείπνησε σε hot spot του Χόλιγουντ, αποχώρησε χωριστά, αλλά στη συνέχεια μπήκαν στο ίδιο αυτοκίνητο. Το ραντεβού αυτό, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε σοκ καθώς υπάρχουν έντονες εικασίες ότι ο Χολιγουντιανός σταρ τους τελευταίους μήνες πολιορκεί την Gigi Hadid.

Πάντως, πηγές έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα δηλώνοντας στο Page Six πως ο DiCaprio και η Lamas, που είναι κόρη του Lorenzo Lamas, “δεν βγαίνουν”. “Κάθονταν και οι δύο με μια μεγάλη παρέα για δείπνο, και όχι ο ένας δίπλα στον άλλον. Επίσης, μπήκαν και άλλοι άνθρωποι μαζί τους στο αυτοκίνητο” διευκρίνισαν τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για ζευγάρι που απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο ή αποχώρησε χωριστά για να συνεχίσει τη βραδιά του μαζί. Βέβαια, το γεγονός ότι η φήμη προηγείται του ονόματος του Leonardo DiCaprio που τον θέλει να κάνει σχέσεις μόνο με νεαρές γυναίκες, έως 25 ετών, θέτει τη Lamas τον τέλειο στόχο για τον σταρ.

Παρ’ όλο που δεν είναι ζευγάρι, οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, όπως λέγεται. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail, o DiCaprio έμοιαζε να γελά ευδιάθετος στο πλευρό της 23χρονης ηθοποιού όπως αποχωρούσαν.

Όσον αφορά στην Gigi Hadid, το ειδύλλιο φέρεται να συνεχίζεται. Οι δυο τους είχαν θεαθεί αρχικά σε πάρτι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο και έκτοτε έχουν προσπαθήσει να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον περασμένο μήνα το 27χρονο μοντέλο εθεάθη να φεύγει από το ίδιο εστιατόριο με τον Χολιγουντιανό σταρ, μερικές εβδομάδες μετά που είχαν βρεθεί μαζί σε πάρτι Halloween στο Μπρούκλιν.

Κάποιοι, βέβαια, θεωρούν το ειδύλλιο της Hadid με τον DiCaprio ασυνήθιστο, δεδομένης της συνήθειας του ηθοποιού να τερματίζει τις σχέσεις του με γυναίκες μόλις αυτές συμπληρώσουν το 25ο έτος της ηλικίας τους.

Πηγή: newsone.gr