Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μία από τις πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί το κοινό μόνο με την δουλειά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σπάνια αναφέρεται στα προσωπικά της και όποτε το κάνει, φροντίζει να είναι λιτή και περιεκτική, δίνοντας πάνω από όλα έμφαση στα επαγγελματικά της.

Ωστόσο, κάποιες από τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν δεν έμειναν κρυφές και «είδαν» το φως της δημοσιότητας.

Η τελευταία της σχέση που βγήκε στο φως ήταν αυτή με τον Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο διατηρούσε σχέση σχεδόν 3 χρόνια. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε σε επαγγελματικά πλαίσια, όταν εκείνος ανέλαβε σχεδόν τρία χρόνια πριν το hair look της.

Μετά την επανασύνδεση του φθινοπώρου, που θέλησαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Εμείς ωστόσο ψάξαμε και βρήκαμε μια ακόμα παλαιότερη σχέση της, με έναν αρκετά μικρότερό της. Η σχέση τους κράτησε περίπου 11 μήνες ενώ ελάχιστες φωτογραφίες τους είχαν κυκλοφορήσει.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου

Ο λόγος για τον 26χρονο τότε φοιτητή, Μιχάλη Καμπουράκη, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου.

Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους το 2015 και όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής, το έκαναν σε πολύ φιλικό κλίμα χωρίς να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr