Η Λίντσεϊ Λόχαν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της, Μπάντερ Σάμας μέσω Instagram το Σαββατοκύριακο.

Η ηθοποιός του Mean Girls μοιράστηκε φωτογραφίες της, φορώντας ένα αστραφτερό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων, με τον Σάμας, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Η αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου».

Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το δαχτυλίδι, αν και η Λόχαν έβαλε με ετικέτα στη φωτογραφία το κοσμηματοπωλείο του Χάρι Γουίνστον στην ανάρτησή της στο Instagram. Η εταιρεία κοσμημάτων ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1932. Ο Γουίνστον ονομάστηκε «Βασιλιάς των Διαμαντιών» από την Cosmopolitan το 1947 και είναι πολύ γνωστός για την πελατεία των διασημοτήτων του.

Το δαχτυλίδι θα μπορούσε να αξίζει από 125.000 έως 250.000 δολάρια, σύμφωνα με τους ειδικούς. Η Κάθλιν Μάνεϊ, SVP του Merchandising και του Retail της μάρκας κοσμημάτων Brilliant Earth, είπε στο Insider ότι το δαχτυλίδι μπορεί να αξίζει έως και 150.000 δολάρια. «Το όμορφο δαχτυλίδι της Λίντσεϊ φαίνεται να έχει ένα σετ μαξιλαριού 4-5 καρατίων σε μια κλασική τονισμένη ζώνη με διαμάντια», είπε η Μάνεϊ. «Ανάλογα με την ποιότητα και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της κεντρικής πέτρας, υπολογίζουμε ότι το κόστος του δαχτυλιδιού της Λίντσεϊ είναι μεταξύ 125.000 και 150.000 δολαρίων περίπου», πρόσθεσε.

Ο Μάικ Φράιντ, CEO του The Diamond Pro, έκανε παρόμοια εκτίμηση. Ο Φράιντ είπε στο Us Weekly ότι η αξία του δαχτυλιδιού φαίνεται να είναι «κοντά στα 150.000 δολάρια ανάλογα με την ποιότητα της πέτρας».

Εν τω μεταξύ, ο Απέξα Κόθαρι, CΕO της αγοράς αρραβώνων διαμαντιών Rare Carat, πιστεύει ότι το δαχτυλίδι μπορεί να αξίζει έως και 250.000 δολάρια. «Θα υπολόγιζα ότι η κεντρική πέτρα είναι μια ακτινοβολία ή μαξιλάρι τετράγωνου σχήματος 6 καρατίων. Το δέσιμο του δακτυλίου με τρεις πέτρες έχει δύο υπέροχες πλαϊνές πέτρες για να τονίσει την κεντρική πέτρα και μια λεπτή ταινία. Με υψηλό χρώμα και υψηλή διαύγεια, θα υπολογίστε τη λιανική αξία στα 250.000 δολάρια», είπε η Kothari στο Insider.

Πηγή: okmag.gr

Πηγή: newsone.gr