Είναι από τα κορυφαία ονόματα στη βιομηχανία του πορνό. Η καριέρα της είναι μεγάλη και ξεχωριστή. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον σχολιασμό αγώνων NFL και Baseball, ενώ έχει και το δικό της podcast.

Ο λόγος για την Lisa Ann. H διάσημη πορνοστάρ, που πια έχει αποσυρθεί από τον συγκεκριμένο χώρο και ασχολείται με τις επιχειρήσεις της, μοιράζεται συχνά τις εμπειρίες της και περιγράφει τι έχει ζήσει στα strip clubs.

«Έχω δει τα πάντα»

Στο τελευταίο της podcast της με τίτλο «Dudes Do Better», συζητά με την πορνοστάρ Kenda Sunderland και θυμάται ένα περιστατικό όπου ένας πελάτης της έκοψε με τα δόντια κομμάτι από το πόδι της πάνω στον χορό.

«30 χρόνια στα strip clubs, έχω δει τα πάντα. Ξεκίνησα να χορεύω όταν ήμουν 16 ετών και έχω δει να συμβαίνουν όλα», λέει αρχικά και προσθέτει:

«Μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου είναι η εξής. Συνήθιζα να βάζω αυτοκόλλητα πάνω μου και για ένα διάστημα τα έβαζα ανάμεσα στα πόδια μου γιατί θεωρούσα ότι θα είχε πλάκα οι άντρες να τα αφαιρούν με το στόμα τους. Και κάποια στιγμή, από το πουθενά, ένας τύπος δάγκωσε τον εσωτερικό μου μηρό και ένα κομμάτι δέρματος βγήκε από το πόδι μου. Έπρεπε να πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο και να κάνω αντιτετανικό. Ευτυχώς, δε χρειάστηκε να κάνω ράμματα, αλλά τα σημάδια των δοντιών του ήταν λες και μου αφαίρεσε έξι κομμάτια από το δέρμα».

Δε θα επιστρέψει στο πορνό

Στο ίδιο podcast της η Lisa Ann ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο πορνό ως ηθοποιός.

«Μόλις έγινα 49 ετών και νομίζω είμαι στην κατάλληλη ηλικία για να ζήσω τη δεύτερη πράξη της ζωής μου. Αγαπώ που δεν αισθάνομαι ένα ρίσκο για την υγεία μου, γιατί παρόλο που γίνονται τεστ, πάντοτε υπάρχει ένα ρίσκο και μια πιθανότητα και αγαπώ που έχω πια μια συνέχεια στο πρόγραμμα μου», λέει.

«Θα επέστρεφα για άλλα πράγματα στο πορνό, όπως το να στήσω τα πρωτόκολλα για τα τεστ, να βοηθήσω κάποια ταλέντα αν χρειάζονται κάτι με κάποιον, να βοηθήσω σχετικά με το κράτος. Θα έκανα οτιδήποτε σε μια μεγαλύτερη κλίμακα που αφορά την επίβλεψη της βιομηχανίας και να προσφέρω τα όσα γνωρίζω, την εμπειρία μου, ίσως να βοηθήσω, αλλά κάτι άλλο απ΄ αυτό, όχι ευχαριστώ», κατέληξε.

Πηγή: newsone.gr