Η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει μεγάλη αδυναμία στην 17χρονη σήμερα κόρη της, Litha Foster

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι από τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz ποου πάντα κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Γ’ αυτό πολλοί ίσως να μη θυμούνται ότι υπήρξε παντρεμένη με τον αμερικανό μουσικό Alex Foster, από το 2003 έως και το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη 17χρονη σήμερα Litha.

H Litha ζει με τον πατέρα της στην Αμερική και αυτό το είχε πάρει η ίδια απόφαση πριν μερικά χρόνια.

Αν και για τη Ματθίλδη ήταν αρκετά δύσκολο να αποχωριστεί την κόρη της, αποφάσισε να συμφωνήσει και μάλιστα με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει για να τη δει, ενώ το ίδιο κάνει και η Litha.

Μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει την μαμά της και τους συγγενείς της.

«Μου λείπει! Είναι δύσκολο για μένα, αλλά εντάξει, έφυγε για να κυνηγήσει εκεί τα όνειρά της. Είναι καλύτερα για εκείνη, νομίζω» έχει δηλώσει η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της, μιλώντας για την κόρη της.

«Η Λήδα είναι ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί είναι μισή Αμερικανίδα και μισή Ελληνίδα. Της έλειπε ο πατέρας της πολύ, κι από την άλλη, υπέστη αρκετό bullying στο σχολείο της.

Το αποτέλεσμα ήταν η Λήδα να ζοριστεί πολύ, να μην της αρέσουν τα σχολεία εδώ και να φύγει από τη χώρα. Δεν ήταν ευχαριστημένη. Κι όμως, προσπάθησα να ρωτήσω «πώς;» και «γιατί;» μέσα από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, και κατάλαβα ότι σήμερα τα παιδιά είναι πιο ζορισμένα από ποτέ», είχε τονίσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν.

Μπαίνοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram εύκολα παρατηρεί κανείς πως πειραματίζεται με το στυλ της.

Πηγή: newsone.gr