Η απόφαση του δικαστηρίου υποστηρίζει ότι ο Ντάμιαν είναι παιδί που αποκτήθηκε εκτός γάμου και για το λόγο αυτό δεν δικαιούται τίποτα – Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ καθώς ο γιος της Ντάμιαν δεν θα λάβει ούτε ένα σεντ μετά το θάνατο του πολυεκατομμυριούχου πατέρα του, Στιβ Μπινγκ. Αυτή είναι σύμφωνα τον ξένο Τύπο η απόφαση του δικαστηρίου που χειριζόταν την υπόθεση της διαθήκης.

Ο Μπινγκ βρέθηκε νεκρός έξω από την πολυτελή του κατοικία στην Καλιφόρνια τον Ιούνιο του 2020. Η ίδια η Χάρλεϊ σύμφωνα με πηγή του περιβαλλόντος της λέει πως «καταστράφηκε» που ο Ντάμιαν δεν θα λάβει τίποτα από την περιουσία των 180 εκατομμυρίων λιρών.

Liz_Steve
Η Λιζ έβγαινε με τον Στιβ Μπινγκ από το 2001 και μαζί απέκτησαν τον 19χρονο σήμερα Ντάμιαν.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός έβγαινε με τον Μπινγκ από το 2001 και μαζί απέκτησαν τον 19χρονο σήμερα Ντάμιαν.

Ο Μπινγκ είχε επίσης μια κόρη την 21χρονη Κάρα με την πρώην τενίστρια Λίζα Μποντέρ.

«Δεν τους άφησε τίποτα και πιστεύεται ότι σπατάλησε την περιουσία του. Ωστόσο, τα παιδιά επρόκειτο να κληρονομήσουν μετρητά από τις 200 εκατομμύρια λίρες που είχε ο ζάμπλουτος πατέρας του Μπινγκ πριν αυτά γεννηθούν».

Liz_Damian
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Λιζ Χάρλεϊ που ο γιος της δεν θα λάβει ούτε ένα σεντ από την περιουσία του πατέρα του

Η απόφαση του δικαστηρίου στηρίζεται στο γεγονός ότι τα παιδιά του εκλιπόντος αποκτήθηκαν εκτός γάμου.

«Είναι πολύ παράξενο όλο αυτό αν σκεφτεί κανείς ότι ένας τεράστιος αριθμός παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες γεννιούνται πλέον εκτός γάμου», ήταν η αντίδραση της Λιζ Ζάρλεϊ στο άκουσμα της απόφασης.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η περιουσία θα μοιραστεί στα δύο παιδιά της αδελφής του Στιβ Μπινγκ τα οποία γεννήθηκαν σε γάμο σε αντίθεση με τα ξαδέλφια τους.

Η 56χρονη Λιζ είναι έξαλλη με την απόφαση του δικαστηρίου

Πηγή: newsone.gr