Η Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε και όπως κάθε τέτοιες μέρες, η σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» θα παιχτεί στην τηλεόραση.

Γυρίστηκε το 1977 και έχει συνδεθεί άρρηκτα στο μυαλό όλων με το Πάσχα, καθώς αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού.

Από αυτήν όλοι θυμούνται το νεαρό αγόρι με τα χαρακτηριστικά φωτεινά γαλάζια μάτια που υποδύθηκε το Χριστό σε παιδική ηλικία.

Πρόκειται για τον Ιταλό Lorenzo Monet, που όταν έπαιξε στη σειρά, ήταν μόλις 12 ετών.

Είχε καταφέρει να πάρει το ρόλο ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδιά που είχαν σπεύσει να περάσουν από κάστινγκ εκείνη την εποχή.

Τα υπέροχα γαλανά του μάτια και τα ξανθά του μαλλιά, ήταν ιδανικά και ο μικρός ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Πού βρίσκεται όμως σήμερα;

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για εκείνον.

Όσο κι αν αναζητήσει πληροφορίες για τη ζωή του, δεν θα βρει κάτι. Το βιογραφικό του δεν υπάρχει ούτε στο IMDB, ούτε στη Wikipedia.

Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν είναι σε μία σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι φαν του στο facebook. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά και μπορεί να δημιουργήματα φαντασίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Lorenzo Monet γεννήθηκε το 1965 και σήμερα είναι 55 ετών.

Δεν ακολούθησε καριέρα στην υποκριτική και σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάποιοι ζει στην Τεργέστη, έχει σπουδάσει Οικονομικά και εργάζεται στον τομέα Δημοσίων Σχέσεων.

in.gr

Πηγή: newsone.gr