Αρχική LIFESTYLE «Μάχη» ανάμεσα σε Πατούλη-Λέων για τη δημαρχία: «Του εύχομαι καλό… κατευόδιο»

«Μάχη» ανάμεσα σε Πατούλη-Λέων για τη δημαρχία: «Του εύχομαι καλό… κατευόδιο»

112
0

«Ο Γιώργος Πατούλης πιστεύει στις ικανότητές μου, ότι είμαι καλή μαθήτρια και δεν θα ήθελα να τον διαψεύσω».

ΗΜαρίνα Πατούλη ως υποψήφια δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά, το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά στο μέλλον τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στον πολιτικό της αντίπαλο, Γρηγόρη Λέων, ο οποίος με τη σειρά του βάζει υποψηφιότητα στον ίδιο Δήμο.

«Είναι μία απόφαση που πάρθηκε διαχρονικά. Εγώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Πεύκη, έπαιζα στις αλάνες. Στο όραμα και στην εκπόνιση του σχεδιασμού, που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου, εντάσσεται πάνω απ’ όλα ο πολιτισμός της καθημερινότητας αλλά και η δημιουργία πόλεων και ενός Δήμου που να είναι φιλικές στα άτομα με κινητικές δυσκολίες» ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Ο Γιώργος Πατούλης ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο μέντοράς μου και ουσιαστικά μου έδωσε το εφαλτήριο για να αγαπήσω και να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Εξακολουθώ να τον συμβουλεύομαι, γιατί έχει τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού. Πιστεύει στις ικανότητές μου, ότι είμαι καλή μαθήτρια και δεν θα ήθελα να τον διαψεύσω» συμπλήρωσε.

«Έμαθα προς έκπληξή μου ότι παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Θεωρώ ότι ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που ζουν δίπλα στον πολίτη και θα ευχηθώ καλή επιτυχία και… καλό κατευόδιο» κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη για τον Γρηγόρη Λέων.

real.gr

Πηγή: newsone.gr