Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Μαίνεται ο εμφύλιος στη Greek Mafia – Εμπρηστική επίθεση σε βενζινάδικο στον...

Μαίνεται ο εμφύλιος στη Greek Mafia – Εμπρηστική επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο

98
0

Σημαντική τροπή παίρνει η υπόθεση εμπρησμού σε χώρο στάθμευσης στο βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο καθώς οι αστυνομικοί από την έρευνα που έχουν κάνει για την ιδιοκτησία διαπίστωσαν ότι ανήκει σε στενό συγγενικό πρόσωπο ηγετικού στελέχους της Greek Mafia το οποίο δολοφονήθηκε το Πάσχα του 2022.

Οι αστυνομικοί μετά από αυτή την εξέλιξη εξετάζουν το ενδεχόμενο, η υπόθεση να συνδέεται με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό καθώς και οι δύο δολοφονηθέντες φέρεται να είχαν στενή σχέση με τον δολοφονημένο υπαρχηγό της Greek Mafia.

Το χρονικό

Εμπρηστική επίθεση από τέσσερα άτομα, που κρατούσαν όπλα, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα σε δύο νταλίκες που ήταν σταθμευμένες σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 04:00, τέσσερα άτομα, που επέβαιναν σε δύο μηχανές, πήγαν στο πρατήριο και ακινητοποίησαν, με την απειλή όπλων, τον υπάλληλο. Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά σε δύο νταλίκες, που ήταν σταθμευμένες στο σημείο και αμέσως μετά διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών και εξετάζει ειδικά εάν η επίθεση αυτή συνδέεται με ανθρώπους της νύχτας.

real.gr

Πηγή: newsone.gr