Η Μανίνα Ζουμπουλάκη γράφει στα περιοδικά από τις αρχές της δεκαετίας του1980. Υπήρξε επίσης ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ έχει γράψει 14 βιβλία, δύο σενάρια ταινιών μεγάλου μήκους, δύο σήριαλ, ένα σενάριο τηλεταινίας και πολλά διηγήματα

Η γνωστή συγγραφέας μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ως δημοσιογράφος αλλά και στην σχέση που έχει με τα χρήματα.

«Δεν αγοράζω πια περιοδικά και λόγω οικονομικής στενότητας και γιατί τα βρίσκεις και στο ίντερνετ. Δεν σταμάτησα ποτέ να γράφω από το 1982 έως σήμερα.

Δεν έχω περιουσία καμία, ούτε κινητή ούτε ακίνητη. Θα ήθελα να είχα μια μεγάλη καβάτζα, αλλά δυστυχώς δεν έχω. Έχω συνηθίσει έτσι. Είχα πει ότι δεν θα πάρω ποτέ στη ζωή μου αυτοκίνητο, γιατί άκουγα τα έξοδα του αυτοκινήτου και έλεγα πολλά λεφτά δεν θα το κάνω ποτέ. Και τα έτρωγα τα λεφτά σε ταξίδια, ρούχα, ποτά, φαγητά. Με τους καλύτερους τρόπους τα έφαγα τα λεφτά. Τώρα δεν κάνω πια αυτή τη ζωή, λόγω ηλικία, λόγω κρίσης και λόγω πανδημίας. Θυμάμαι είχα πάρει ένα παλτό κάποια στιγμή 3.000 ευρώ. Είχα πάρει πολλά λεφτά από κάπου και αγόρασα ένα συγκλονιστικό παλτό το οποίο το έχω φορέσει 10 φορές στη ζωή μου. Όταν το πήρα ήταν τρομερή ευτυχία, το φορούσα μέσα στο σπίτι, πήγαινα ερχόμουνα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Νομίζω δεν με θέλει η τηλεόραση πια γιατί είμαι 100 χρονών. Δε νομίζω ότι η τηλεόραση θέλει ανθρώπους άνω των 60 να κάνουν εκπομπές», είπε χαρακτηριστικά η σεναριογράφος.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr