Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το επάγγελμά της, την προσωπική της ζωή, αλλά και την πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βαφτίσει το παιδί του.

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef υπογράμμισε πως ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο του «σεφ» σε μία επαγγελματική κουζίνα, οπότε δεν της αρέσει να την αποκαλούν με αυτόν τον «τίτλο».

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη «οι συνήθειες δεν άλλαξαν, αλλά βελτιώθηκαν, μετά το ΜasterChef. Κι οικονομικά. Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό, αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ μία κουζίνα, δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ. Φοβάμαι. Υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά πιστεύω, δεν θα το έκανα ακόμα. Θα έπρεπε όμως, για να ξεπεράσω τον φόβο μου».

Το όνειρο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη σημείωσε “δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου, ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει όλα κι όλα 20 άτομα, αλλά αυτά τα 20 άτομα θέλουμε να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δεν θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα”.

Σχετικά με τη σχέση που έχει κρατήσει με τους τρεις κριτές του MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη τόνισε «έχω κρατήσει πολύ καλή επαφή και με τους τρεις κριτές. Μέχρι στιγμής, δεν χρειάστηκε να τους ζητήσω βοήθεια, αλλά είμαι σίγουρη πως αν τους πάρω τηλέφωνο και τους ζητήσω κάτι, θα με βοηθήσουν».

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα βαφτίσει το παιδί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου;

Για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που περιμένει το πρώτο του παιδί, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατέληξε «ταιριάζουν πολύ, έχουν απίστευτη χημεία με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Αυτός μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος στον γάμο, εγώ θα γίνω νονά».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr