Στα παρασκήνια του 7ο live του J2US συνάντησε η κάμερα του okmag τη Μαρία Μπακοδήμου που μας μίλησε για όλα.

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τη θέση της στην κριτική επιτροπή και το πάρτι που γίνεται κάθε Σάββατο στο J2US, τους σταθμούς της καριέρας της, αλλά και την οικογένειά της που της χάρισε την καλύτερη «δουλειά».

Ποιοι είναι οι σταθμοί που έχεις περάσει ως τώρα;

Έχω πολλούς σταθμούς. Όταν ξεκίνησα κάναμε το “Κάτσε Καλά” με τον Φώτη (σ.σ. Σεργουλόπουλο), το TV tiglon είναι σταθμός. το ΦΜ Live ήταν σταθμός,

Φανταζόσουν τον εαυτό σου σε κριτική επιτροπή;

Ναι, το έχω ξανακάνει. Ήμουν στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και πέρασα ωραία. Μου είχαν ξανακάνει πρόταση για το J2US όταν βρισκόταν στο Mega και ήμουν στο Star, αλλά δεν με είχαν αφήσει τότε από το κανάλι.\

Θέτεις κόκκινες γραμμές στους άλλους;

Με τους ανθρώπους της παρέας μου δεν βάζω. Δεν χρειάζεται γιατί έχουμε γίνει πια οικογένεια. Κόκκινες γραμμές και όρια βάζεις παντού. Λειτουργώ πάντα σε πλαίσιο.

Είσαι «Γερμανίδα» μαμά με τους γιους σου;

Είμαι «Γερμανίδα» μαμά με τα παιδιά μου. Τώρα έχω μαλακώσει, γιατί ό,τι δουλειά ήταν να κάνω την έκανα. Είμαι χαρούμενη. Είναι γερά και καλά παιδιά και νομίζω ότι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει ήταν να είμαι μαμά.

Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε αν επεμβαίνει στα προσωπικά των αγοριών της και αν εκείνη της δίνουν το «πράσινο» φως στη δική της προσωπική ζωή.

in.gr

Πηγή: newsone.gr