Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε η Μαρία Γεωργιάδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και είπε πολλά.

«Το κλίμα στους “Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα” έχει πολύ γέλιο. Το κείμενο είναι αστείο, ίσως είμαστε όμως και εμείς επιρρεπείς στο γέλιο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υποδύομαι τη Λίτσα Μπακλάφα, τη σύζυγο του δημάρχου. Είμαι μεγαλομανής, έχω εμμονή με το ντύσιμό μου και μια ρομαντική πλευρά. Τη Λίτσα θα τη δούμε λίγο ερωτευμένη».

«Ο κόσμος έχει ανάγκη το χιούμορ στη ζωή του και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με γέλιο. Εμπνέομαι για τις σειρές μου από την ίδια τη ζωή. Από πράγματα που με προβληματίζουν. Όταν αντιμετωπίζω διλήμματα σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι, αλλά τελικά αποφασίζω με το ένστικτό μου», συνέχισε η ίδια.

Αναφερόμενη, τέλος, στο γιο της που βρίσκεται στις ΗΠΑ, σημείωσε: «Ο γιος μου ο Αλκιβιάδης τελείωσε τις σπουδές του στην Αμερική και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Φυσικά και μου λείπει, αλλά είναι εκεί που θέλει να είναι και αυτό για εμένα είναι αρκετό».

in.gr

Πηγή: newsone.gr