Μια δυνατή σχέση φαίνεται ότι έχει γεννηθεί στα πλατό της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Mέλισσες», καθώς η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ζευγάρι όχι μόνο στην οθόνη, αλλά και στη ζωή.

Της ΣΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ο Λάμπρος και η Ελένη από τις «Άγριες Μέλισσες» ζουν ένα δυνατό έρωτα όχι μόνο στη σειρά, αλλά και στην πραγματικότητα. Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι εδώ και πολλούς μήνες ζευγάρι, αλλά μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια γι’ αυτή τη σχέση. Επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους, όσοι τους συναναστρέφονται, όμως, γνωρίζουν από πρώτο χέρι αυτή την ιστορία αγάπης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Realife, οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν καλύτερα με αφορμή τη δημοφιλή σειρά, όπου επίσης υποδύονται τους ερωτευμένους. Αν και η σχέση τους διατηρήθηκε αρκετό καιρό σε φιλικό επίπεδο, φαίνεται ότι στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και από τη φιλία και την εκτίμηση προέκυψε ένας δυνατός, αμοιβαίος έρωτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Μαρία και ο Δημήτρης ήρθαν πιο κοντά κατά την περίοδο της καραντίνας, όταν ο ένας πήγαινε συχνά στο σπίτι του άλλου. Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, όταν τυχαίνουν κοινές σκηνές στο ζευγάρι, φτάνουν μαζί και φεύγουν μαζί από το πλατό, αφού πλέον μένουν κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Όσοι τους ζουν από κοντά μιλούν για μια πολύ τρυφερή σχέση, την οποία πλέον δεν κρύβουν. Είναι και οι δύο ερωτευμένοι και εκδηλωτικοί και χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονται, χωρίς, ωστόσο, να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους. Σε όλες τις τελευταίες εξόδους τους, ακόμη και στον γάμο της συμπρωταγωνίστριάς τους Δανάης Μιχαλάκη, εμφανίστηκαν μαζί. Είναι πολύ ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου και, παρόλο που η Μαρία είναι κατά έξι χρόνια μεγαλύτερη, η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να τους επηρεάζει.

«Με τη Μαρία έγινε κάτι μαγικό», είχε πει ο Δημήτρης σε παλαιότερη συνέντευξή του. «Μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν εκείνη με το πρώτο μας φιλί και ένα χαστούκι. Με άφησε να… οδηγήσω. Αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι κι εγώ την έκανα να νιώσει άνετα. Κουμπώσαμε με έναν τρόπο. Και επειδή έχουμε πολύ σημαντικές σκηνές, βρισκόμασταν από την αρχή και εκτός πλατό για πρόβες. Ήταν απαίτηση και των δυο μας. Μένουμε άλλωστε και κοντά. Και τώρα, στην καραντίνα, είχαμε παρηγοριά ο ένας τον άλλον. Είδαμε μαζί πολλές ταινίες, σχολιάζαμε. Μου λέει η Μαρία -μεγάλη κουβέντα βέβαια- ότι καλλιτεχνικά εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο».

Τις πρόσφατες φήμες που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν τις έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει. Εκείνο που επίσης ακούγεται είναι ότι μαζί με το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός μωρού σκέφτονται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χρόνος θα δείξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ερωτική ιστορία συγκρίνεται συχνά με εκείνη του μυθιστορηματικού έρωτα ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Όπως οι δύο αξέχαστοι ηθοποιοί παντρεύτηκαν την εποχή της πιο μεγάλης επιτυχίας τους, έτσι και η Μ. Κίτσου και ο Δ. Γκοτσόπουλος γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά το διάστημα που καθιερώθηκαν καλλιτεχνικά στο ευρύ κοινό μέσα από τις επιτυχημένες «Αγριες Μέλισσες».

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr