Αρχική LIFESTYLE Μαρία Κορινθίου: «Δεν ξέρω εάν θα έκανα πρωινό με τον Γιάννη Αϊβάζη»

Μαρία Κορινθίου: «Δεν ξέρω εάν θα έκανα πρωινό με τον Γιάννη Αϊβάζη»

48
0

Καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, η οποία παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Στην αρχή της συνέντευξης μίλησε για την απόφασή της να χάσει κιλά, βγάζοντας έξω από τη ζωή της την τοξικότητα που την «πίεζε».

«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο».

Όπως εξομολογήθηκε, κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων που βρίσκεται στον χώρο έχει δεχτεί πάρα πολλές επιθέσεις, με αποτέλεσμα όλο αυτό να συσσωρεύεται και να γυρνάει σε θυμό.

«Η Ισμήνη λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Στις μέρες μας όποιο επάγγελμα και εάν διαλέξει θα περάσει δύσκολα. Αλλά θεωρώ πώς ό,τι λαχταρά η καρδούλα σου, η επιτυχία είναι μονόδρομος. Δεν είχα φανταστεί ποτέ να παίξουμε μαζί. Θα ήταν υπέροχο», ανέφερε για την κόρη της.

Σχετικά με την συμμετοχή της στην εκπομπή «Το Πρωινό», είπε: «Ήταν ξεκάθαρο όταν μπήκα εμβόλιμη. Ήταν δομημένη και στημένη από τον Γιώργο Λιάγκα και γνώριζα ότι θα ήταν άκρως ενημερωτική. Μπαίνοντας στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής ήξερα ακριβώς τη θέση μου. Και εγώ αυτό ήθελα. Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε θέλω να γίνω. Ήθελα το ψυχαγωγικό κομμάτι, το πιο χαρούμενο και ανάλαφρο.

Δεν ξέρω εάν θα κάναμε πρωινό με τον Γιάννη Αϊβάζη, εξαρτάται από τις συνθήκες. Άλλα λαχταράει η ψυχούλα μου. Εξαρτάται από το περιβάλλον, τους συνεργάτες».

real.gr

Πηγή: newsone.gr