Η Μαρία Κορινθίου εργάζεται πυρετωδώς για να ερμηνεύσει τον «Επιτάφιο Θρήνο» στα νεοελληνικά για το κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο Υoutube .

Ειδικότερα, η αγαπημένη ηθοποιός μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη και τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του project, βρίσκονται σε προχωρημένες πρόβες για την ολοκλήρωσή του.

Όπως είναι φυσικό, αυτές τις μέρες έχει δεχτεί πολλές κρητικές, τόσο θετικές, όσο και αρνητικές. Μπορεί η ηθοποιός να δέχεται τις αρνητικές κριτικές και να μην απαντάει, ωστόσο, την ενόχλησε έντονα η ανάρτηση ενός χρήστη στα social media, ο οποίος τη «χλεύασε», όπως η ίδια αναφέρει, γι’ αυτή τη δουλειά.

Η ανάρτηση που ενόχλησε τη Μαρία Κορινθίου

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση που την ενόχλησε «μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου».

Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Κορινθίου

Από την πλευρά της, η Μαρία Κορινθίου απάντησε «εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει… Μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον Επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνεία. Να είστε καλά. Δυστυχώς έχουμε και κοινούς γνωστούς

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr