Ένα πραγματικά ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι στην ελληνική σόουμπιζ, είναι σίγουρα ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου οι οποίοι αυτόν τον καιρό διανύουν οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο.

Σχήμα οξύμωρο θα σκεφτεί κανείς για οικογένεια και Μύκονο όμως για το ζευγάρι και την κόρη του Ισμήνη, όλα μπορούν να συνδυαστούν.

Η 13χρονη κούκλα κόρη του ζευγαριού άλλωστε, είναι στη φάση που θέλει να γνωρίσει τα πάντα που αφορούν στο όμορφο νησί των Ανέμων το οποίο είναι in και από τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές του κατά τη διάρκεια των διακοπών του εκεί.

Οι τρεις τους μαζί με τη φίλη της έφηβης Ισμήνης προτίμησαν τη δροσιά μιας πισίνας και επιδόθηκαν σε βουτιές και παιχνίδια μέχρι… τελικής πτώσης.

Ειδικά για τον Γιάννη Αϊβάζη τον οποίο η κόρη του πείραζε συνεχώς, τον έσπρωχνε από την άκρη της πισίνας για να πέσει στο νερό και γενικότερα… πέρασε δύσκολα στα χέρια της μικρής.

Δεν παραπονιέται όμως καθώς μπαμπάς και κόρη διατηρούν μεταξύ τους μία πολύ τρυφερή σχέση.

Όσο για την όμορφη μαμά η οποία έδωσε μαθήματα στυλ με ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό, καμάρωνε που τους έβλεπε έτσι ενώ δεν σταμάτησε να δέχεται τις τρυφερές αγκαλιές του συζύγου της.

in.gr

Πηγή: newsone.gr