Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του μιούζικαλ «Η Αυλή των θαυμάτων», όπου μεταξύ άλλων επωνύμων βρέθηκε και η Μαρία Παπαλάμπρου.

Η ηθοποιός σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις που κάνει, βρέθηκε μαζί με την κόρη της στο Μέγαρο Μουσικής, όπου και απόλαυσαν την παράσταση. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και κόρη, η οποία είναι πλέον 17 ετών και είναι ολόιδια με τη μητέρα της.

Μαρία Παπαλάμπρου

Μαρία Παπαλάμπρου: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη της και η απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα

Υπενθυμίζουμε πως η Μαρία Παπαλάμπρου έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και ζούσε μόνιμα στο Βερολίνο, όπου ασχολούνταν με την παραγωγή στην εταιρεία που δημιούργησαν μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019.

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου από τη ζωή αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα, των φίλων, των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή», είχε δηλώσει η Μαρία Παπαλάμπρου σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr