Ο Σωτήρης Λαμάη, γνωστός του Σάκη Κατσούλη, μίλησε για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό” ανέφερε ότι την ημέρα του κάστινγκ η 25χρονη γυμνάστρια δήλωσε στον Ατζούν, ότι θέλει να συμμετάσχει στο παιχνίδι για να ξεφύγει από έναν χωρισμό και μάλιστα, του αποκάλυψε ότι έχει έρθει για κάστινγκ και ο πρώην σύντροφός της.

Για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη:

«Ο Σάκης είναι ένας πολύ καλός επιχειρηματίας. Ήξερε από την αρχή ότι η Μαριαλένα θα είναι μέσα. Σίγουρα αυτό ευνοεί και τον Σάκη επιχειρηματικά, αλλά και ατομικά. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καθημερινά μαζί για δύο χρόνια και σου δίνεται η δυνατότητα να τον δεις και μέσα στο παιχνίδι και αυτό να βοηθάει εσένα στη συμβίωση, είναι λογικά με τον καιρό να σου έρχονται πάλι συναισθήματα. Όλο αυτό, ενώ στην αρχή ήταν για λόγους τηλεθέασης, τώρα βγαίνουν τα συναισθήματα που είχανε».

Για το κάστινγκ της Μαριαλένας Ρουμελιώτη:

«Στο κάστινγκ ήξερα ότι η Μαριαλένα θα περάσει μέσα. Είχε τσαμπουκά, θράσος και τέτοια ορμή… Όταν η Μαριαλένα πήγε στον Αντζούν του είπε ότι προέρχεται από έναν χωρισμό και θέλω να μπω για να ξεφύγω και όλο τυχαίως μαθαίνω ότι είναι έξω και αυτός. Ήταν η κολλητή μου παρούσα και το άκουσε».

in.gr

Πηγή: newsone.gr