Με αφορμή μια φωτογραφία της με μαγιό που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό της η Σταρ Ελλάς 2003, Mαριέττα Χρουσαλά, ξέσπασε «πόλεμος» επικριτικών σχολίων για την εμφάνισή  της.

Συγκεκριμένα πολλοί ήταν οι followers της Μαριέττας Χρουσαλά, που τη συμβούλεψαν δημοσίως να προσέχει τον εαυτό της, καθώς -όπως τόνισαν- τη βλέπουν ανησυχητικά και επικίνδυνα αδυνατισμένη.

Ορισμένα από τα σχόλια ήταν άκρως επικριτικά, ακόμη και προσβλητικά για την πρώην παρουσιάστρια και σύζυγο του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα, η οποία εδώ και μερικά χρόνια έχει βάλει τη δημιουργική υπογραφή της σε δική της σειρά με γυναικεία σανδάλια.

«Δώστε της, καλέ, καμιά τυρόπιτα να φάει» σχολίασε ειρωνικά κάποιος κάτω από το post, στο οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει φορώντας το μπικίνι της.

«Ανορεξία έχεις;» τη ρώτησε follower της, ενώ άλλος την συμβούλεψε: «Κοίτα τον εαυτό σου, γιατί πράγματι, κοριτσάκι μου, μοιάζεις σαν να μπήκες στο τριπάκι της νευρικής ανορεξίας. Φιλικά σ’ το γράφω».

Γενικά τα περισσότερα σχόλια ήταν σε ύφος απαξιωτικό, τόσο πολύ που θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος ακόμη και για bullying.

«Κοίτα να βάλεις κανένα κιλό», «Είναι αποκρουστικό το θέαμα, sexty κιόλας… Πετσί και κόκαλο και στήθος 12χρονης!», «Κρίμα τόση ομορφιά να χάνεται, καλό θα ήταν να τρως λίγο», «Φάε, κούκλα μου, μην αρρωστήσεις».

Κι αυτά είναι μόνο λίγα από τα δεκάδες σχόλια κάτω από την εικόνα της στο Instagram τα οποία η Μαριέττα Χρουσαλά δεν έχει σβήσει, ούτε όμως έχει απαντήσει.

in.gr

Πηγή: newsone.gr