Η Μαρίνα Παντζοπούλου σε λίγες μέρες έχει τα γενέθλιά της και θα κλείσει τα επτά, με την Ελένη Μενεγάκη να της ετοιμάζει μία έκπληξη.

Πρόκειται για το μικρότερο παιδί της Ελένης, που γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου το 2015 και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της Μαρίνας Παντζοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της, θα ήθελε να απολαύσουν ένα γεύμα σε ένα υπέροχο εστιατόριο, με όλη την οικογένεια, έχοντας ιδιαίτερη προτίμησή στο μαγαζί που έχει ο συνεργάτης της και σεφ Γιώργος Παπακώστας.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι ένα ξανθό κορίτσι, με ανοιχτόχρωμα μάτια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα αδέρφια της, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι ζωηρή

Όσον αφορά τον χαρακτήρα της Μαρίνας Παντζοπούλου, η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει αναφερθεί στη ζωηράδα της, μέσα από τις εκπομπές της.

Μάλιστα, όπως είχε υπογραμμίσει η Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν «βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου είχε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να βγω– πότε πρόλαβε – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ. Καμία άλλη από τις κόρες μου (Βαλέρια και Λάουρα) δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσo μάλλον σε τόση μικρή ηλικία».

Η Μαρίνα Παντζοπούλου φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση, ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα, τόσο του Δημοτικού, όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Μαρίνα Παντζοπούλου γενέθλια

Μαρίνα Παντζοπούλου γενέθλια

Μαρίνα Παντζοπούλου γενέθλια

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr