Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που σημειώθηκε η ισχυρότατη έκρηξη έξω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1) φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr

Στο βίντεο έχει καταγραφεί, μάλιστα, και το μηχανάκι με τα δύο άτομα που φέρονται να άφησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό με τη δυναμίτιδα έξω από το κτήριο που βρίσκεται στην οδό Αναβρύτων.

Δείτε το βίντεο:

Οι φωτογραφίες της περιοχής μετά την έκρηξη στην πλατεία Κασταλίας στο Μαρούσι θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1).

Η έκρηξη, που ήταν τόσο ισχυρή ώστε να δημιουργηθεί κρατήρας, σημειώθηκε μετά τις 3:40.

Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό με τη δυναμίτιδα, εξαφανίστηκαν προς τη λεωφόρο Κηφισίας.

Από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον σύνδεσμο καθώς και σε οκτώ καταστήματα, επτά σπίτια και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ένας κάτοικος της περιοχής ξύπνησε έντρομος και ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: newsone.gr