Αρχική LIFESTYLE «Μας πέταξαν πέτρες και μάρμαρα… Η πιο δύσκολη παράσταση»: Συγκλονιστική καταγγελία της...

«Μας πέταξαν πέτρες και μάρμαρα… Η πιο δύσκολη παράσταση»: Συγκλονιστική καταγγελία της Ιωάννας Πηλιχού

160
0

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media η Ιωάννα Πηλιχού έκανε γνωστό ένα αδιανόητο περιστατικό που σημειώθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Δείπνο με φίλους», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός στη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε και η είσοδος ήταν δωρεάν για το κοινό βίωσε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Όπως είπε υπήρχε απίστευτος θόρυβος, θεατές είχαν πάει με τα σκυλιά τους στην παράσταση, παιδιά έτρεχαν διαρκώς και ούρλιαζαν, κάποιοι πάλι έβαζαν μουσική στα κινητά τους, κάποιος πέρασε με το ποδήλατό του πάνω στη σκηνή ενώ κάποιοι έτρωγαν σουβλάκια!

Το αποκορύφωμα όμως ήταν ότι το καμαρίνι είχε παράθυρο στο οποίο σκαρφάλωναν για να κοιτάξουν μέσα ανήλικα αγόρια τα οποία πέταξαν πέτρες και… μάρμαρα όταν οι ηθοποιοί διαμαρτυρήθηκαν. Μάλιστα ένα μάρμαρο παραλίγο να πέσει στο κεφάλι της ηθοποιού αλλά ευτυχώς, χτύπησε σε ένα σίδερο.

Μέσα από τα stories της στο Instagram η Ιωάννα Πηλιχού περιέγραψε τα όσα πρωτοφανή βίωσε στα παρασκήνια της παράστασης «Δείπνο με φίλους», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Και κάπως έτσι σήμερα τελειώσαμε μια από τις πιο δύσκολες παραστάσεις που έχουμε δώσει… Μια παράσταση με απίστευτο θόρυβο, φασαρία, φωνές, παιδιά που έτρεχαν διαρκώς μπροστά μας, ούρλιαζαν, έπαιζαν μουσική στα τηλέφωνά τους, κόσμο που ήρθε με το σκυλί του που γάβγιζε μόνιμα, άλλος θεώρησε ότι πρέπει να περάσει με το ποδήλατό του πάνω από τη σκηνή, άνθρωποι φώναζαν για ησυχία και άλλοι έτρωγαν σουβλάκια, συνάδελφοι έχασαν τα λόγια τους και χάθηκαν εντελώς κατά τη διάρκεια της παράστασης, όλοι μάλλον πάθαμε κρίσεις άγχους και ταχυκαρδία, αλλά το αποκορύφωμα ήταν άλλο.

Τα καμαρίνια που ετοιμαζόμασταν είχαν παράθυρο. Στο γυναικείο καμαρίνι μόνιμα σκαρφάλωναν ανήλικα αγόρια, προσπαθώντας να δουν μέσα. Όταν δεν τους άρεσε που τους είπαμε να κατέβουν, αποφάσισαν να πετάξουν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο. Ήμουν τυχερή και αντί για το κεφάλι μου, χτύπησε σε ένα προστατευτικό σίδερο και επέστρεψε στο πλακόστρωτο» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία κάλεσε στη συνέχεια τους γονείς να διδάξουν στα παιδιά τους τον σεβασμός γράφοντας:

«Και απευθύνομαι στους γονείς που από τη μια είναι σημαντικό να κατανοήσετε και να διδάξετε και τα παιδιά σας ότι το θέατρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός. και οι ηθοποιοί εργάζονται από αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Είναι άνθρωποι που εκείνη την ώρα ζουν, αναπνέουν, ακούν, αισθάνονται, ταράζονται, αποσυντονίζονται. Δεν είναι σινεμά ή τηλεόραση.

Και από την άλλη είναι σημαντικό να διδάξετε στα παιδιά σας τον σεβασμό στον προσωπικό χώρο κάποιου και ότι όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν η λύση δεν είναι να πετάνε μάρμαρα και να γίνονται βίαια. Η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Είναι πολύ σημαντικό να το διδασκόμαστε από ανήλικοι, και να το σεβόμαστε ως ενήλικοι. Καλό σας βράδυ».

Πηγή: newsone.gr