Αυλαία για το MasterChef και Μαργαρίτα Νικολαΐδη κέρδισε τον Διονύση Σαρακίνη με βαθμολογία 38/50 έναντι 36/50 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος όλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ στο Twitter υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός, καθώς η Μαργαρίτα ήταν μία από τις πιο αγαπητές παίκτριες του φετινού MasterChef.
Αμέσως μετά τη μεγάλη της νίκη, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, μοιράστηκε στην κάμερα του Star.gr τα πρώτα της συναισθήματα. 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτή τη στιγμή αλλά όντως συμβαίνει… Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Τι να πω τώρα; Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, είναι σαν να ζω σε ένα όνειρο. Ήταν ένα όνειρο το MasterChef, ειδικά να το κερδίσω, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν υπάρχουν λόγια!», είπε η Μαργαρίτα, έχοντας πάντα τον σύντροφό της, Χρήστο Καλομοίρη, στο πλευρό της αλλά και τη μητέρα της, την κυρία Σοφία.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, επικράτησε ένα μικρό πάρτι στο πλατό, ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης παρότι δεν κέρδισε, φάνηκε να μην πτοείται.

Ο 28χρονος μάγειρας μετά τον τελικό επέστρεψε στο Instagram και στις πρώτες του αναρτήσεις μετά τον μεγάλο τελικό, φάνηκε να το διασκεδάζει, ενώ έβαλε τους τρεις κριτές να υπογράψουν στην ποδιά του.

in.gr

Πηγή: newsone.gr