Το MasterChef επέστρεψε. Ο έκτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/1), με τους τρεις κριτές, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να υποδέχονται τους πρώτους υποψήφιους μάγειρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Από αυτούς ξεχώρισε η 47χρονη Βασιλική, η οποία έχει μια ιδιαίτερη ιστορία.

Παντρεύτηκε, γέννησε ένα κορίτσι, χώρισε, παντρεύτηκε ξανά, έκανε δεύτερη κόρη και όταν αυτή έγινε 3 ετών, ο άντρας της πέθανε. Σε ηλικία 35 ετών, με δύο παιδιά, ένα 3 ετών κι ένα έφηβο, η Βασιλική έμεινε να δουλεύει και να προσπαθεί μόνη της, μέχρι που μια μέρα απολύθηκε και δεν της έμειναν πολλές επιλογές.

Τα τελευταία 9 χρόνια έχει μια δική της επιχείρηση, ένα κέντρο αισθητικής, και για να ανταπεξέλθει στο MasterChef, έχει προσλάβει μια κοπέλα.

Αποφάσισε λοιπόν να κυνηγήσει το όνειρό της και να προσπαθήσει να φτάσει μέχρι τέλους.

Η 47χρονη στην audition κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές, καθώς μαγείρεψε συκώτι με μήλο και μπέικον και έκανε ένα πιάτο που άνετα θα μπορούσε να προσφέρεται σε κάποιο εστιατόριο.

Οι τρεις σεφ το δοκίμασαν και ο Σωτήρης Κοντιζάς κάποια στιγμή ενώ έτρωγε έβαλε τα γέλια.

Αργότερα της είπε ότι δεν θα πάρει τρία «Ναι» από αυτούς, με την ίδια να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Όμως, ο Κοντιζάς μπλόφαρε. Έβαλε το χέρι του στην τσέπη του και της έδωσε τη χρυσή καρφίτσα του και την έστειλε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Εκείνη όπως ήταν φυσικό αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: newsone.gr