Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νικόλαος Παπανικολάου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Freddo, απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχει άγνωστο παιδί της αξέχαστης ηθοποιού, όπως ισχυρίστηκε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο «Ε», ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε ισχυριστεί ότι τον είχε προσεγγίσει κάποιος, ο οποίος όχι απλά ισχυριζόταν ότι ήταν αδελφός του, αλλά ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να τον γνωρίσει.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ «υπάρχει κάποιος, αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια. Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο, γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο, έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία».

Κατηγορηματικός ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι το μοναδικό παιδί της ηθοποιού

Από την πλευρά του, ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επισημαίνοντας «μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό».

Ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει νόθο παιδί, απάντησε «η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος. Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί».

Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη για το άγνωστο παιδί

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr