Το ζευγάρι ματαίωσε τον γάμο του που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου στην Σκιάθο. Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία ανέφερε ότι προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο γάμος τους δεν θα γίνει.

«Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι»

«Ήμασταν μαζί σχεδόν 2 χρόνια, δεν είχαμε χωρίσει καθόλου μέσα σε αυτό το διάστημα. Μέναμε μαζί, συζήσαμε σχεδόν κατευθείαν. Μέχρι τώρα ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Μου είχε κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Είπα ναι σε όλες. Το μονόπετρο το επέστρεψα.

Όταν δύο άνθρωποι βλέπουν ότι δεν πάει άλλο η σχέση, το ώριμο πράγμα είναι να καθίσουν να το συζητήσουν και να το λήξουν για να προλάβουν τον γάμο.

Ο γάμος θα γινόταν στην Σκιάθο. Ήταν οι συγγενείς μου στο νησί, από το εξωτερικό, είχαν πάει τα λουλούδια, κομμωτές, όλοι…

Εγώ τον έπιασα και του είπα θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ήταν κάτι που το νιώσαμε και οι δύο. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. προς Θεού!. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ», εξομολογείται η Ματίνα Ζάρα.

«Βρεθήκαμε μετά με τον Λάμπρο στην Αθήνα, όταν γυρίσαμε. Πήγα σπίτι, πήρα τα πράγματά μου, όλα καλά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης. Θα χαρώ πολύ αν τον δω με κάποια άλλη, θέλω να είναι ευτυχισμένος», ξεκαθαρίζει η Ματίνα Ζάρα.

in.gr

Πηγή: newsone.gr