Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Μαζί με την κόρη μου θα έχανα και τα άλλα δύο παιδιά...

«Μαζί με την κόρη μου θα έχανα και τα άλλα δύο παιδιά μου στο ίδιο τρένο», λέει ο πατέρας της Ελπίδας

14
0

Ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας ανέφερε ότι από θαύμα δεν επέβαιναν στην μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη και τα άλλα δύο παιδιά του.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Χούπας, είπε  ότι η 28χρονη θα πήγαινε μαζί με μία φίλη της για τις Απόκριες στην Αθήνα και ότι δεν φανταζόταν ότι η Ελπίδα θα είχε τέτοια κατάληξη.

Ο κ. Χούπας τόνισε ότι από καθαρή τύχη δεν βρέθηκαν και τα άλλα δύο παιδιά του στην ίδια μοιραία αμαξοστοιχία: «Κανόνιζαν και τα άλλα δύο αγόρια μου -φοιτητές και αυτοί και συγκατοικούσαν και οι τρεις μαζί με την κόρη μου στη Θεσσαλονίκη- να πάρουν το ίδιο τρένο για να μεταβούν μαζί στη συμπρωτεύουσα. Αλλά από ένα τυχαίο γεγονός, καθώς τα δύο αγόρια είχαν πάει το λάπτοπ της Ελπίδας για να επισκευαστεί, ανέβαλαν το ταξίδι τους. Για μία σύμπτωση δεν φύγανε και τα άλλα. Εγώ θεωρούσα το τρένο το πιο σίγουρο μέσο. Άφηνα τα παιδιά μου στην αποβάθρα, τα αγκάλιαζα και ήξερα ότι θα φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους. Τα παιδιά εδώ και έξι χρόνια ταξίδευαν πάντα με το τρένο. Και τα τρία παιδιά έκαναν το ίδιο δρομολόγιο».

«Αποσυντονισμένοι και χαμένοι είμαστε όλοι στην οικογένεια. Το μόνο πρόβλημα που έχω και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε, είναι ότι τα δύο αγόρια θα ανοίξουνε την πόρτα του σπιτιού τους στη Θεσσαλονίκη και θα πέσουνε πάνω στην γκαρνταρόμπα της αδερφής τους χωρίς να είναι η Ελπίδα εκεί… και δεν θέλω να είναι μόνα τους. Θα τα πάω εγώ τα αγόρια μου στη Θεσσαλονίκη και το πικρό ποτήρι θα το πιούμε οικογενειακώς», ανέφερε συντετριμμένος ο κ. Χούπας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

real.gr

Πηγή: newsone.gr