Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Άρης Τσάπης που τον απολαύσαμε ως Θανάση στη σειρά, “Ευτυχισμένοι μαζί”. Παντρεύτηκε την εδώ και χρόνια σύντροφο και μητέρα του παιδιού του την πανέμορφη Ειρήνη Ξυπνητού

Άρης Τσάπης ο Θανάσης από τη σειρά, “Ευτυχισμένοι μαζί” ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά και το ζευγάρι φανερά ευτυχισμένο είχε δίπλα του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και τις οικογένειές τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η οποία και έδωσε το παρόν στο μυστήριο και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού, λίγο μετά το τέλος του μυστηρίου. Και μίλησαν για τον γάμο τους, τον μήνα του μέλιτος και τα σχέδια τους.

Η σύζυγός του, Ειρήνη Ξυπνητού δήλωσε στην κάμερα του mega: «Πήγαν όλα, όπως τα είχαμε οργανώσει. Ο Θεός μας έκανε την χάρη και πήγαν όλα μία χαρά. Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή την ημέρα, την οργανώναμε, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι».

Οι δηλώσεις του ζευγαριού.

Για να προσθέσει και ο Άρης Τσάπης στην συνέχεια: «Ήταν λογικό να συγκινηθώ, όταν ήρθε η σύζυγός μου. Με τέτοια σύζυγο, ήταν αναμενόμενο. Είμαστε σαν παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια».

Άρης Τσάπης: Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Άρης Τσάπης

 Enimerotiko.gr 

Πηγή: newsone.gr